Millor club esportiu de Mollet per segon any consecutiu.


Divendres 26 de gener es disputava la XXV nit de l’esport a Mollet del Vallès.

Per segon any consecutiu, ens havien nominat a millor club esportiu de Mollet. No pensàvem guanyar, ja que la competència és molt forta, i el nivell esportiu a Mollet, força elevat, amb un gran nombre de clubs que fan una gran feina, any rere any.

Però el jurat ens va donar el triomf per segon any consecutiu i això ens omple de joia. Que els altres clubs et considerin el millor club de la ciutat és un reconeixement que volem compartir amb tots vosaltres.

Felicitats a tots els que ho feu possible: socis, jugadors, pares i mares, nens i nenes i amics i simpatitzants d’aquesta entitat, nascuda el 1931 i que camina amb pas ferm cap al centenari.

IMG_1508 IMG_1507 IMG_1501

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies