Ple de victòries.


Cap de setmana perfecte per tots els equips del Club d’Escacs Mollet.

Dissabte, el primer equip va rebre la visita de la Unió d’Escacs Montcada que va venir amb un equip, i amb la necessitat de puntuar, perquè la seva situació és força complicada i lluitarà per evitar el descens amb un seguit de rivals que li posaran difícil. Nosaltres vam presentar un fort equip, encapçalat pel nostre primer tauler, el gran mestre italià Daniele Vocaturo que va disputar la seva primera partida de la temporada. Com novetat a l’alineació, el jove de la casa, Kirian Vicente, que tancava un equip amb altres tres joves molletans, el mestre internacional Pere Garriga, el mestre FIDE Cristian Fernández y el mestre català, Javi Amores.

Molt aviat, ens vam posar 0-1 per la derrota de Kirian al desè tauler i, molt poc després, taules de Javi Amores en posició inferior, deixava el marcador amb un 0,5 a 1,5 a favor dels visitants. Poc després, nova victòria de Martín (i van 6 i un empat), que igualava el marcador a 1,5. Les partides semblaven un xic superiors als taulers de Vocaturo i Garriga, i molt complicades les de Cristian i Morros. La resta, amb certa igualtat, feien preveure un matx de patiment, com sembla costum darrerament.

Derrota de Cristian i taules de Luna que, amb la victòria de David Arenas, deixaven el marcador amb un 3 a 3 que feia pensar en certa igualtat, si no fos pel clar avantatge de Vocaturo, Garriga i Guillem, malgrat les dificultats de Ricard. Finalment, i com es preveia en el tram final del matx, victòries de Vocaturo, Garriga i Guillem i taules de Ricard, que deixaven el resultat en un 6,5 a 3,5 final, i ens donava la victòria al grup I de la Divisió d’honor. Al grup II, nova victòria del Sabadell que finalitza amb els mateixos punts que nosaltres,i del Barberà que, amb 6 punts, encara té molt a dir.

La fase final serà apassionant, amb Mollet, Sabadell i Barberà lluitant pel títol, sense oblidar que l’Escola d’Escacs de Barcelona té alguna cosa a dir, ja que s’enfrontarà a nosaltres.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

Pel que fa al Mollet “B”, reforçat amb Esteban Montilla i Jordi Bals que no van jugar dissabte, còmoda victòria davant l’Agustí, que ens dóna opcions matemàtiques a pujar o a disputar la promoció, depenent del que passi a les darreres dues rondes. Sens dubte, un pas de gegant el que ha donat l’equip aquest any, sense patir per la permanència com en anys anteriors i consolidat plenament a la categoria de preferent.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

Victòria també per 4 a 0 del Mollet “C” contra l’equip de l’ONCE (a domicili, per les característiques del rival) que permet seguir somiant amb l’ascens a segona provincial, recuperant la categoria que mai hauríem d’haver perdut.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

Important victòria per 3 a 1 del Mollet “D” davant del Vall de Tenes “C” que ens deixa en una bona posició, però insuficient per lluitar per l’ascens, excepte que es doni alguna carambola poc probable. Malgrat tot, l’equip porta una bona ratxa i s’està jugant bé en general.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

Victòria molt treballada del Mollet sub-12 de preferent per 2,5 a 1,5 davant del Ripollet sub-12. Amb la permanència assegurada, els nostres petits han agafat una mica més de confiança i experiència a la competició.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

IMG_0773 IMG_0774 IMG_0776 IMG_0777 IMG_0779 IMG_0780 IMG_0781 IMG_0782 IMG_0783 IMG_0789

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies