Nova setmana de victòries generals.

diumenge, 19 febrer 2017

Jornada francament positiva, amb victòries dels tres equips en joc, ja que Mollet “D” i Mollet Sub-12 de categoria preferent, van descansar per jugar contra el vacant.

El Club d’escacs Mollet de Divisió d’honor, va guanyar de manera més contundent del que les alineacions feien preveure, a l’equip Gerunda (Girona) novella a la màxima categoria, per un clar 8 a 2. El Club d’Escacs Mollet continua liderant el grup I de la Divisió d’honor catalana després de 5 jornades, amb 4,5 punts de 5 possibles i mirant el que fan els grans rivals pel títol, el Barberà (amb 5 de 5) i el Sabadell, també amb 4,5 de 5. El tram final de la lliga serà apassionant i molt disputat.
El Mollet “B”, de categoria preferent, va guanyar al Catalunya “C” per un 6 a 4 en un matx que semblava que havia d’anar més plàcidament, però que va costar més del compte materialitzar. Amb 3,5 punts de 5 possibles, 4 equips segueixen a L’espiga de les Corts, lider amb 4,5 de 5 i aspirant a l’ascens a la segona divisió catalana.

El Mollet “C” amb un contundent 3 a 1 contra el Catalunya “G”, també lidera el seu grup de tercera provincial i no ha d’afluixar si vol lluitar per l’ascens a segona provincial, categoria “natural” de l’equip, que va perdre la temporada passada.
La setmana vinent, desplaçaments per tots i ganes de continuar sumant punts.

IMG_0580 IMG_0581 IMG_0582 NXLP8382 NYGH0651 OGYA2516 RTBK8794

Escrit per Ramón Caro

Categoria: actualitat, per equips | Sense comentaris »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy this password:

* Type or paste password here:

13,113 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress