Nova setmana de victòries generals.


Jornada francament positiva, amb victòries dels tres equips en joc, ja que Mollet “D” i Mollet Sub-12 de categoria preferent, van descansar per jugar contra el vacant.

El Club d’escacs Mollet de Divisió d’honor, va guanyar de manera més contundent del que les alineacions feien preveure, a l’equip Gerunda (Girona) novella a la màxima categoria, per un clar 8 a 2. El Club d’Escacs Mollet continua liderant el grup I de la Divisió d’honor catalana després de 5 jornades, amb 4,5 punts de 5 possibles i mirant el que fan els grans rivals pel títol, el Barberà (amb 5 de 5) i el Sabadell, també amb 4,5 de 5. El tram final de la lliga serà apassionant i molt disputat.
El Mollet “B”, de categoria preferent, va guanyar al Catalunya “C” per un 6 a 4 en un matx que semblava que havia d’anar més plàcidament, però que va costar més del compte materialitzar. Amb 3,5 punts de 5 possibles, 4 equips segueixen a L’espiga de les Corts, lider amb 4,5 de 5 i aspirant a l’ascens a la segona divisió catalana.

El Mollet “C” amb un contundent 3 a 1 contra el Catalunya “G”, també lidera el seu grup de tercera provincial i no ha d’afluixar si vol lluitar per l’ascens a segona provincial, categoria “natural” de l’equip, que va perdre la temporada passada.
La setmana vinent, desplaçaments per tots i ganes de continuar sumant punts.

IMG_0580 IMG_0581 IMG_0582 NXLP8382 NYGH0651 OGYA2516 RTBK8794

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies