Comiat a Jaume Prades i Canadell, un històric dels escacs molletans.


Avui s’ha produït la trista notícia de la defunció de Jaume Prades i Canadell, als 92 anys, una de les figures més estretament lligades als escacs a la nostra ciutat, i al nostre club del qual va ser president i vicepresident, alternant-se el càrrec amb Joaquim Calduch durant un període de temps.

Jaume, amb la distinció cívica “Per Mollet” atorgada per l’Ajuntament l’any 2002, en reconeixement a la seva tasca, sempre ha volgut estar al costat del club en les seves diferents etapes, i amb els seus diferents, noms i, en els darrers anys, cada 11 de setembre assistia a l’ofrena floral a l’estàtua a Rafael Casanova acompanyant als representants de la nostra entitat.

La junta directiva, socis i altres membres del Club d’Escacs Mollet, volem manifestar el nostre condol a la família i us comuniquem que la cerimònia de comiat es durà a terme dimecres 5 d’agost a les 16 hores a l’Esglesia de Sant Vicenç.

Descansi en pau.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies