Pere Garriga Cazorla, sots-campió d’Espanya sub-18.


El nostre jugador, el Mestre Fide, Pere Garriga i Cazorla, s’ha proclamat sots-campió d’Espanya sub-18 a Salobreña (Granada) invicte amb 7,5 punts de 9 possibles, empatat amb el campió, el també Mestre Fide gallec, Julio Suárez amb el qué, per cert, va fer taules ahir a la ronda 8.

Amb el seu habitual estil agressiu i lluitador, Pere ha aconseguit 6 victòries i 3 empats per totalitzar els 7,5 punts finals. Una gran actuació i just resultat, doncs el guanyador l’ha superat en tots els desempats, tot i qué, entre ells, van empatar, el qué deixa clar del gran nivell de tots dos, i de la resta de jugadors participants.

Cal destacar que Pere, campió de Catalunya sub-18 aquest any, participava al sub-18 per primer cop.
L’any vinent, més i, aviat, disputarà el campionat d’Espanya absolut a Linares.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

max-pere pere-julio pere-porta pere

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies