OPEN RONÇANA 2008. RONDA 5.


Aquesta ronda ha col·locat als nostres jugadors al capdavant de la classificació del grup A i del B. 

 

Grup A: Javier Morais ha derrotat al MC del Llinars Lluís Coll, i passa a comandar la classificació amb 4,5/5; Jordi Bals, que no va poder jugar la primera ronda ha encadenat 4 victòries consecutives i també està al capdavant; Antonio Castanyeda ha guanyat aquesta ronda i es col·loca amb 3/5; Ramon Villar també ha guanyat i es situa amb 2/5; Manel Vicente i Ricard Vega amb 1/5. 

 

Grup B SUB14: Cristian Fernández impecable, amb 5/5 és primer en solitari; Pere Garriga ha perdut aquesta setmana i queda a un sol punt del liderat amb 4/5; Kiriam Vicente 3/5; Eric Colomé 2,5/5; Albert Musach 2/5 i Jordi Arnau Montañà 1/5.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies