Obert de Canovelles i tancat de Sabadell, ronda 2


El divendres dia 14 de març es va disputar la segona ronda de l’Open de Canovelles.
Aquest cop la ronda va anar bastant pitjor que l’anterior, tot i que els rivals eren més igualats.

Per una banda, Luís Rojas va ser l’únic que va guanyar jugant, i, com a l’anterior ronda, guanyà còmodament la partida.
A les primeres taules també jugaven el Marc Navarro i el Jordi Bals. El primer jugava contra Agustín, un antic membre del club, que va aconseguir guanyar el Marc amb una combinació guanyadora. El Jordi Bals va tenir la partida més que guanyada tota l’estona, però al final un lleu error va convertir-se en la pèrdua del punt.
El Carlos Cuesta va aconseguir unes merescudes taules contra un rival fortament superior en una posició pitjor per ell, però que va haver de lluitar per no empitjorar-la.
El Joan Cifre va perdre contra un rival superior en elo, però amb un mal gust de boca a l'haver perdut contra la apertura amb la que juga habitualment contra d4, que no va saber contrarestar i finalment li va costar el punt. Mentre que el Pol López s’anotà el punt després d’esperar el seu rival una hora. El Cristian Fernández va perdre qualitat al mig joc i, tot i lluitar moltíssim per les taules, no les va aconseguir.
El Josep Colominas malauradament va perdre una partida en la que ell tenia clar avantatge, mentre que l’Antonio Castañeda descansà a aquesta ronda.

Recompte després de la ronda 2: Rojas té 2 punts. Bals, Cuesta, Navarro, Castañeda i López tenen 1 punt. Cifre es queda amb 0,5 punts i Colominas i Fernández per estrenar-se.

Per altra banda, en Ricard Morros està disputant un tancat a Sabadell per intentar aconseguir la seva segona norma de mestre català. Molt bones notícies, a la segona ronda (la primera està aplaçada) va guanyar a un 2262 amb negres! Tota una mostra de que pot aconseguir la norma a aquest tancat, i pot lluitar per la definitiva en el per equips.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies