Jornada d’esport al carrer.


Diumenge 19 de maig va tenir lloc una nova jornada d’esport al carrer.

Com cada any, el Club d’Escacs Mollet va participar amb taulers i peces a l’Avinguda de la Llibertat per tal de contactar amb els ciutadans de Mollet que volien jugar una partida i prendre contacte amb el nostre esport i club.

Tot el matí van estar ocupades les cadires d’infants, i alguns adults, que van estar jugant fins les 14 hores, hora en que va finalitzar la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies