Pere Garriga Cazorla, millor esportista masculí 2023.


Divendres 26 de gener de 2024 es va celebrar la XXXI edició de La Nit de l’esport molletà.

La 31a Nit de l’Esport va tornar a coronar al jugador d’escacs Pere Garriga i a la lluitadora de kickboxing Judith Carricondo com els millors esportistes absoluts de l’any. Així doncs, Garriga suma el seu cinquè premi en aquesta categoria, mentre que Carricondo encadena tres de consecutius.

La 31a Nit de l’Esport va tornar a coronar al jugador d’escacs Pere Garriga i a la lluitadora de kickboxing Judith Carricondo com els millors esportistes absoluts de l’any. Així doncs, Garriga suma el seu cinquè premi en aquesta categoria, mentre que Carricondo encadena tres de consecutius.

El jugador del Club d’Escacs Mollet va superar als finalistes José Luis Martín, del Club Atlètic, i Sergio Torres, de la Natació Sant Gervasi, tots dos amb un palmarès extraordinari i que feia pensar en què no aconseguiria el guardó.

Pere va declarar als mitjans: “Molt content per la nominació i pel premi. Em veia amb opcions de guanyar-lo perquè altres anys el vaig guanyar amb menys mèrits i aquest any vaig aconseguir el campionat de Catalunya Absolut, que és molt reconegut en el món dels escacs”.

El nostre jugador continua amb la seva carrera esportiva, acumulant guardons i éxits, i sempre fent bandera del seu club, i la seva ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies