Crònica fase prèvia edats Vallès Oriental, Osona i Maresme.


Crònica de Cristian Mulet.

Després d’uns anys marcats per la pandèmia, les competicions per edats tornen amb força el 2023, afortunadament ja sense distàncies, ni mascaretes ni gels.

Tot i això, van a estar a punt de no celebrar-se per desavinences importants entre la federació catalana i el Consell Comarcal.

Com es habitual s’ha realitzat 3 jornades de dues partides cadascuna, a Santa Eulàlia de Ronçana, Caldes de Montbui i Vic, i una cloenda per l’entrega de premis, amb unes partides llampec, de nou a Santa Eulàlia el passat dia 4 de març.

A Mollet podem estar ben satisfets amb un 2n lloc en la classificació per equips, en una competició que agrupa les comarques del Vallès Oriental, Maresme i Osona on destaquen per la gran quantitat i qualitat de clubs d’escacs.

Es confirma que apostar per la pedrera, és a mitjà i llarg termini, garantia d’èxit, relleu generacional i de continuïtat pel Club.

Aquest any, jugadors consolidats com els germans Michael i James Lambert o Pau Mulet, s’han vist acompanyats d’un grup d’escaquistes, que amb il·lusió i partides poden evolucionar i créixer molt.

A la categoria sub8, els més petits, extraordinari debut dels jugadors Álvaro Loyola, Rafael Toro i Joan Marco Agúndez que a més ha quedat primer fent un ple de 6 punts. Un campió en el primer any de competició, és un gran mèrit. Com d’important és tenir diversos jugadors a cada categoria, per poder tornar de nou als campionats de Catalunya per equips en un futur propè.

Al Sub10, acumulant escacs, partides i experiència Roger Martos, Arnau CasanovasMarti Rubio i Emma Tafalla han gaudit del joc i han debutat en competició de forma molt positiva.

A la categoria Sub12Marti Arevalo i Pablo Gamallo han lluitat totes les partides i gaudit de victòries molt rellevants, i Pau Mulet ha quedat 3r per desempat després de fer un 5 de 5 perdre una última partida molt igualada.

Excel·lent paper a la duríssima categoria sub14 on Arnau Egea ha quedat 4t amb 3,5 punts i James Lambert 3r arribant al pòdium comarcal.

Al Sub16 Michael Lambert confirmava la seva condició de favorit afegint un altre pòdium,  lloc, al seu currículum.

Tenim jugadors, i molt bons, i de regal pares i mares que també s’involucren a les classes d’iniciació per poder aprendre a jugar i gaudir amb els fills d’aquesta afició, crec que no podem demanar més.

Bé potser si, continuem apostant per la pedrera, perquè és el futur.

Classificació i resultats fent clic AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies