Segona norma de Gran Mestre per Pere Garriga i tercer al Llobregat Open.


Sense paraules estem encara els membres del Club d’Escacs Mollet que, avui, hem seguit en directe la partida amb el fortíssim jugador de l’Ìndia, Sethuraman amb 2620 punts d’ELO FIDE.

El nostre jugador, mestre internacional, Pere Garriga i Cazorla, jugava amb negres i havia de guanyar per aconseguir norma de gran mestre internacional, la segona de les tres necessàries per assolir el títol, el màxim per un escaquista a nivell mundial.

Ahir, Pere va guanyar l’actual campió d’Espanya, el Gran Mestre Eduardo Iturrizaga, i posava en safata la possibilitat d’aconseguir la desitjada norma. I veient el rival d’avui, semblava una fita força difícil.
La partida ha estat espectacular i, jugant amb les peces negres i contra un rival dels més forts del torneig, ha anat collant el rival fins fer-lo abandonar, aconseguint la norma de Gran Mestre.

En els desempats, a ritme llampec, després de perdre la primera partida, ha perdut la segona per temps estant pràcticament guanyat, i amb opcions de jugar la tercera partida i lluitar pel primer i segon lloc.

Finalment, tercer classificat de 154 jugadors, partint del lloc 36 del rànquing.

El també jugador del club, el mestre internacional Tomás Sosa, ha finalitzat 16è partint del 17 del rànquing, després de perdre la darrera partida avui, i finalitzar amb 6 punts. Una llàstima, doncs tenia opcions de fer norma guanyant avui. Curiosament, Sosa ha estat l’únic en guanyar Garriga al torneig.

Classificació i resultats a Chess-results, fent clic aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies