Cloenda comarcals: Michael Lambert, campió sub14.


Dissabte 7 de març van finalitzar les comarcals, amb la participació de 8 jugadors del Club d’Escacs Mollet. Els jugadors del sub8 van acabar una setmana abans, amb la victòria de Pau Mulet i 18à posició pel Javier Martinez.

A sub16, el Nico Cabrera va fer 2 de 5, millorant el seu rànquing inicial i acabant el 13à posició.

Sub12 i sub14 jugaven amb un format diferent, a 75 min sense increment i només tenint possibilitat de demanar increment els sub14 si els quedava 2 minuts. Molts pares i nens es queixaven d’aquest format, ja que no és el mateix que es trobaran al campionat de Catalunya. Durant les dues primeres jornades, la ronda va ser doble, i pel Michael de sub14, aquest format no el va afavorir en la 4à ronda. La 3à ronda es va allargar però va acabar guanyant i no va poder descansar ni 5 minuts abans de començar la ronda següent. El cansament va fer que no es pogués concentrar bé i acabés perdent aquesta ronda, l’única del torneig. Amb 6 de 7 es va proclamar campió de la seva categoria. A sub14 també participava el Joan Joli que va acabar en 27à posició amb 2,5 de 7.

A sub12, el James partia com un dels favorits, però no va tenir gaire encert en les partides que hauria d’haver guanyat. Tot i això, va acabar 6è fent 5 de 7 punts.

El Joel va fer bones partides i va acabar en 17à posició amb 3,5 de 7.

El Berenguer, va millorar el seu rànquing inicial acabant en posició 29 amb 2 de 7. Jugava massa ràpid en moltes partides e increïblement a les ràpides de la cloenda aconseguia perdre per temps!

El campionat de ràpides de 3+2, va ser molt relaxat, ja que no comptava per elo i va deixar imatges divertides com una nova manera de saludar-se “antivirus” abans de començar una partida, amb el colze!

El Michael va fer 5/8, James 3,5/8 i Paul 3/8 al grup A. Al grup B, Pau 4,5/8 i Berenguer 3/8.

En la classificació per equips, el Mollet ha millorat la posició de l’any passat, amb dues primeres posicions i una sisena, hem aconseguit la 4à posició.

Hem aconseguit dos campionats aquest any, i volem felicitar a tots els participants del club, especialment a Pau Mulet i Michael Lambert, pels seus grans triomfs a les seves categoríes, sub8 i sub14, respectivament.

Veure classificacions i resultats SUB8 fent click AQUÍ

Veure classificacions i resultats SUB10 fent click AQUÍ

Veure classificacions i resultats SUB12 fent click AQUÍ

Veure classificacions i resultats SUB14 fent click AQUÍ

Veure classificacions i resultats SUB16 fent click AQUÍ

Veure classificacions i resultats SUB18 fent click AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies