Campionat per equips d’edats 2019


Crònica del Mestre FIDE, i entrenador de l’equip Cristian Fernández.

Aquest any coincidint amb el pont de Tots Sants (1, 2 i 3 de Novembre) es va disputar el Campionat de Catalunya per equips d’edats a Lloret de Mar al complex hoteler d’Evenia Hotels.Aquest any com a novetat es podien formar equips de diferents clubs perquè els clubs que tinguessin problemes per formar equips ho poguessin fer.

El club, enguany, presentava només un equip sub-10 format per: James Lambert, Àlex Rodríguez, Joel Fàbrega i Pau Mulet. Al primer tauler teníem al James que va jugar molt bones partides però, a l’hora de rematar, es relaxava i això ho aprofitaven els rivals per capgirar la partida. No va guanyar les partides que teòricament havia de guanyar però va demostrar que el seu joc a poc a poc va madurant cada cop més i que, de ben segur, ens portarà alegries futures com ja ens té acostumats.

Al segon tauler teníem a l’Àlex que no va començar gairebé bé però, després de corregir un parell d’inexactituds a les seves primeres partides, vam aconseguir que comences a guanyar confiança i així partides. Una pena que l’Àlex, com abans l’Àlex Burriel, jugadors que s’han format a Mollet i començaven a créixer com a jugadors canviïn de club. Potser com a club ens hauríem de replantejar aquest tipus de coses, que crec jo, que no haurien de passar.

Al tercer tauler teníem al Joel. 
Es nota que el Joel aquest any està molt motivat, amb moltes ganes de fer bé les coses i a Lloret ho va demostrar. Va començar amb uns espectaculars 5 de 5, sense donar cap oportunitat als rivals i demostrant que el seu joc ha donat una pas de gegant i que pot competir de tu a tu contra qualsevol de la seva categoria. Llastima l’última partida que va perdre i que el va deixar sense opcions a medalla com a millor tercer tauler de la categoria. Una pena, perquè s’ho mereixia moltíssim!


I al quart tauler teníem al petitó de l’equip: en Pau. Al Pau sent sub-8 de primer any va aconseguir guanyar diverses partides contra jugadors molt més grans que ell. El fet d’haver de jugar amb rellotge i d’apuntar van fer que Pau en algunes partides és poses massa nerviós, jugues massa ràpid i no jugues al nivell que ens té acostumats, Tot i perdre més partides de les quals va guanyar Pau sempre estava amb un somriure i amb moltes ganes d’aprendre encara mes. Estic ben segur que aquest torneig li ha fet millorar moltíssim i que en els tornejos propers de ben segur que ens ho demostrarà!

Classificacions i resultats ronda a ronda:

http://chess-results.com/tnr477974.aspx?lan=9&art=63&turdet=YES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies