Jornada femenina


La jugadora Teresa Muñoz, del club escacs Mollet, va guanyar el passat dissabte dia 8 el torneig llampec de la concentració d’escacs femenins, celebrat a la seu de la Federació Catalana d’Escacs. Aquesta concentració es va realitzar per donar visibilitat als escacs i les jugadores d’escacs, així com motivar a jugadores de totes les edats a competir. Van participar jugadores de diferents generacions, veteranes, mares y filles, en una jornada que va consistir en una classe magistral, un dinar i una competició llampec (3 min + 2 segons per jugada).

Teresa va aprendre a jugar a escacs als 6 anys, a l’escola molletana Sant Gervasi, gràcies a les classes en horari lectiu. Una iniciativa pionera als anys 90, que cada cop segueixen més escoles en l’actualitat.

La molletana que va guanyar diferents campionats de Catalunya per edats i van quedar subcampions d’Espanya amb la selecció UB en els campionats universitaris, comenta que es necessari que hi ha hagi iniciatives com la jornada d’escacs femenins per donar visibilitat a les poques jugadores d’escacs i anima a moltes potencials jugadores (siguin de la edat que siguin) a fer el pas i que deixin les pors a un costat: mai és tard!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies