Malonda triomfa al grup “B” de l’Open de Badalona.


Del 2 al 10 d’Agost, es va celebrar el 45è Obert Internacional de Badalona. Tres representants del Club d’escacs Mollet van participar en el grup B: els germans Michael i James Lambert i l’Albert Malonda que hi participava per segon any consecutiu. Les 9 rondes de l’obert es van disputar al centre cívic la Salut i en la primera d’elles en Michael ja va sorprendre aconseguint mig punt al primer tauler davant del jugador de més ELO del grup B.
Per la seva banda l’Albert va aconseguir realitzar un molt bon inici amb 3 victòries consecutives que li donaren molta confiança per acabar lluitant per les primeres posicions.
En James, amb un inici més discret, va anar de menys a més i va acabar guanyant partides contra jugadors a priori molt superiors.

Després de 9 intenses rondes, l’Albert va aconseguir una última victòria al tauler 2 amb negres després d’un inici complicat, que el va catapultar a la segona posició amb 7’5 punts de 9 arrodonint una fantàstica actuació. Per la seva banda, els petits de la casa, van tancar la seva participació aconseguint 4 punts en Michael i 4’5 en James superant les expectatives però sobretot, adquirint més experiència i coneixement.

Classificació i resultats fent click AQUÍ


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies