Pere Garriga guanya a Olot


Tenim dues cròniques aquest cop, i les penjarem totes dues. La primera, a càrrec de Joan Puigdecanet:

El passat dissabte dia 27 de juliol, es va celebrar el XXè Obert Internacional d’escacs “Ciutat d’Olot”. Vuit jugadors del Club d’Escacs Mollet ens vam desplaçar a primera hora a la ciutat volcànica: MI Pere Garriga, MI Tomás Sosa, Tere Muñoz, Albert Malonda, Joan Puigdecanet, Paul Lambert, Michael Lambert i James Lambert.

L’obert va tenir lloc a la moderna sala Torin, on els jugadors vam poder concentrar-nos en la competició mentre a fora queia una espectacular tempesta d’estiu.

Al migdia, després de les 5 rondes matinals, els MI’s Pere Garriga i Tomás Sosa es trobaven empatats amb cinc punts de cinc possibles, puntuació que els destinava a enfrontar-se en la primera ronda de la tarda. Aquest fet no va impedir que dinessim junts a l’excel·lent Restaurant Cafè Europa, on les famoses “patates d’Olot” ens van donar l’energia necessària per acabar la marató amb un gran resultat: el Mestre Internacional Pere Garriga va guanyar l’Obert, treient-se l’espina que portava de l’any passat, on havia empatat amb el guanyador, però havia quedat segon pel desempat.

En tercera posició va quedar el Mestre Internacional Tomás Sosa, i el jugador novell Albert Malonda va guanyar el tram D, demostrant que la seva progressió està molt lluny de tocar sostre.

Els qui vam participar el l’Open, aprofitem per felicitar la organització impecable del mateix, i quedem impacients per tornar l’any que ve a la capital Garrotxina, per tornar a disfrutar del seu paisatge, gastronomia i l’excel·lent acollida del Club Escacs Olot.

Crònica junior, a càrrec de Michael Lambert

Dissabte, 27 de juliol, es va jugar el XX Open Internacional d’Escacs Ciutat d’Olot.
Ha tingut bastant exit amb un total de 114 jugadors. 8 jugadors del Mollet van anar al torneig i es van emportar tres premis a casa. MI Pere Garriga va fer un treball esplèndid amb un total de 8 punts de 9, amb 7 guanyades i 2 empatadess que va fer que s’emportés el primer lloc al podi. També el Mestre Internacional Tomás Sosa va estar lluitant fins el final i va acabar amb 6,5 fent taules contra el Pere i acabant 7è. Albert Malonda va acabar 34è amb 5 punts fent taules contra un Mestre català i guanyant a un rival de 2000 d’elo FIDE emportant-se premi al 2n millor de tram.


Pel que fà a la resta de jugadors, la Teresa Muñoz, molt concentrada en els seus jocs va acabar 56ena amb 4,5 punts havent jugat contra un GM i una WFM. Joan Puigdecanet, Paul Lambert i Michael Lambert van acabar amb 4 punts pero lluitant fins el final en cada joc. En Joan va acabar 67è fent taules contra un AIM i va perdre contra un MC, el Paul 71è guanyant la última ronda contra un de quasi 2000 d’elo, i en Michael Lambert perdent moltes partides per temps va aconseguir remontar guanyant 3 de 4 partides a la tarda. Finalment, el petit de l’expedició, James Lambert, no va tenir molt bon dia i va acabar amb 3 punts, pero sense perdre confiança.
Encara que va ploure ens ho vam passar molt bé tots junts gaudint de la bona companyia, el dinar i jugant a escacs a la capital Garrotxina.

Classificació i resultats a chess-results fent click AQUÍ


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies