Mollet “A” continua lider i el Mollet “C” campió de grup i ascens a segona provincial.


Jornada rodona pels interessos del club d’escacs Mollet.

Dissabte, enfrontament del primer equip contra l’Escola d’escacs de Barcelona, el màxim aspirant al títol a l’inici de la temporada i que, amb les derrotes a les rondes 2 i 3, va quedar fora de les travesses per guanyar la lliga. Tot i així, i contra pronòstic, van portar un duríssim equip que no ens ho va posar fàcil. De fet, el matx no pintava clar fins al final.

Començàvem amb derrota de Cristian i taules de Demuth que ens posaven 1,5 a 0,5 a favor dels rivals. Les partides en joc apuntaven a un resultat ajustat que podia decantar-se a qualsevol banda. Per una banda, a la partida de Vocaturo en posició molt oberta, amb negres i contra el fort gran mestre Peralta, encara no estava clar que podia passar.

Arenas, amb negres també, contra el mestre internacional Grafl, tenia una molt bona posició pero encara incerta. Pere Garriga estava inferior, amb peó de menys i la derrota era probable, malgrat la gran confiança que tenim en ell. Al quart tauler, Martín Martínez tenia una bona posició contra Bofill, tot i que no tant com per aconseguir el punt sencer. Luis Luna, per la seva banda, semblava que podia materialitzar el punt, ja que tenia un avantatge perceptible sobre el rival. Per la seva banda, i com ens té acostumats, Ricard Morros amb una posició de doble (o triple) fil i absolutament demencial, que ell calificaria de “divertida”, semblava que podia guanyar. Javi Amores amb posició “plàcida” i amb poques possibilitats de passar de les taules i Esteban Montilla clarament guanyat dibuixaven un panorama incert, que apuntava a 5,5-4,5 o 4,5-5,5 amb sort, sumant tots els punts. Potser un 4-6 o un 6-4 també hagueren estat possibles.

Per sort per nosaltres, van caure a favor nostre els punts de Daniele, Esteban i Ricard i els empats de Javi i Martín, i tot i perdre el punt de Pere, el marcador es va posar 3,5 a 4,5 a falta de les partides de Luis Luna i David Arenas. Ens faltava un punt per guanyar el matx i la partida de Luna semblava dificil d’empatar, fins i tot. Per sort, o almenys així voliem pensar-ho, Arenas guanyaria. Arenas, havia de guanyar.
I així va ser, amb un remat espectacular i un mat preciós amb la jugada Ch1++

Ja no importava el que fes Luna, tot i que ell va seguir lluitant, fins a acabar perdent i deixant un ajustadíssim 4,5 a 5,5 que ens manté liders empatats amb el Sabadell i a mig punt del Barberà, que no van perdonar i van sumar també el seu punt. La setmana vinent, duríssim Mollet-Barberà, retransmès per la web de la FCDE, amb la confiança de plantar cara a un dels rivals més forts de la categoria.

http://escacs.cat/index.php/component/fce?op=20&tasca=resultats#/grup/2017059/acta/7727

La gran notícia del cap de setmana va ser el triomf del Mollet “C” per proclamar-se campió del grup IX de la tercera provincial i pujar a segona provincial, categoria d’on no havia d’haver baixat i que hauria de ser la mínima on militi el filial, sense deixar de mirar més amunt mentre es pugui.

No vam voler arriscar ni un pèl, i vam fer l’equip més fort possible per aconseguir un ràpid 4-0 i així va ser. Sense massa història, i sense massa risc.

Acta de l’encontre fent clic AQUÍ

Per la seva banda, el Mollet “B”, amb la temporada acabada, no tenia res més a fer que jugar sense pressió contra el Peona i Peó “D”. Sense opcions de promoció, el 5 a 5 final ens dóna la tercera plaça, ens manté a preferent i ens dóna una llicó respecte al que hem de fer l’any vinent: començar concentrats i seriosos el primer dia.

Acta de l’encontre fent clic AQUÍ

Els petits del Mollet sub-12 de preferent van caure 1-3 davant el , ja que només al primer tauler, Àlex Martínez va aconseguir el seu punt. Una temporada irregular, pensant en agafar experiència de cara a altres competicions i l’any vinent.

Acta de l’encontre fent clic AQUÍ

IMG_0956 IMG_0957 IMG_0958 IMG_0959 IMG_0960 IMG_0961 IMG_0962 IMG_0968 IMG_0969 IWTS5621 XMDV6664 XNWT2652

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies