Una mica de tot, i el primer equip continua lider.


Mollet 6 – 4 Cerdanyola

Important, i treballada, victòria contra un fort Cerdanyola que va venir amb l’alineació més forta de la temporada, amb ELO mitjà més fort que contra l’Escola d’Escacs de Barcelona i més forta que contra Sabadell i Barberà a la fase prèvia, tot i que, en aquesta segona volta, no aspira al títol. No parlem de sorpresa total, però no tenia massa lògica i, per tant, una mica sorprenent si va ser.
Tot i així, nosaltres portàvem la millor alineació disponible i, sobretot, humilitat i serietat per afrontar el matx.

Sobre el paper, per ELO, érem favorits, però tampoc les diferències eren tan grans com per pensar que guanyaríem fàcil. I no ho va ser.

La tarda transcorre amb lentitud i fins a les 19,32 no se signen les taules de Ricard Morros amb Roger Garcia en posició poc clara per cap dels dos i taules de Demuth amb Oratovsky, després de llarg anàlisi del nostre jugador per acceptar oferta del rival.

Poc després, noves taules, en aquesta ocasió al primer tauler entre Vocaturo i Guerra i el marcador 1,5 a 1,5 i les partides poc clares. Parlem de les 19,49 i amb 7 partides en joc, tot podía succeïr. Només la partida de Javi Amores estava prou clara per pensar que el punt era nostre. La resta, francament incertes. A les 19,52, Amores guanya i posem el 2,5 a 1,5, pero en només 18 minuts, ens posem 5 a 4, amb la derrota de Luna contra Castellet, de Guillem contra Valencia i les taules de Cristian contra Llàtzer Bru i les victòries d’Arenas contra Gual i Martín contra Ortega. A falta de la partida de Pere, que podia ser taules com mínim, el matx no perillava. Tot i així, el nostre jove mestre internacional va culminar un final molt treballat per anotar el 6-4 definitiu que, combinat amb la victòria del Sabadell, ens posava líders de nou de la màxima categoria dels escacs catalans, amb tres finals per disputar en els dissabtes vinents, contra l’Escola d’Escacs de Barcelona, el Barberà i el Sabadell.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

 

Espiga de les Corts 5,5-4,5 Mollet “B”.

No va poder ser.
Malgrat portar el millor Mollet “B” de la temporada, gràcies a la providencial disponibilitat d’alguns jugadors que normalment juguen amb el primer equip, vam anar a Les Corts, desafiant als milers de corredors de la Marató de Barcelona i amb l’esperança de puntuar a Les Corts que, en futbol és difícil, i en escacs, aquest any, també costa molt treure un bon resultat contra el líder, i proper equip de Segona Divisió, Espiga de les Corts.

El cronista, després de certificar amb el Mollet “C” la victòria 0-4 davant un fluix La Lira “F”, es va desplaçar amb Antoni Pous a Les Corts per veure la victòria del Mollet “B” en directe. Els whatsapps del club anaven plens de dubtes però no sabíem res de com anava el matx. Arribem al local de joc i, davant d’una gran expectació, constatem l’horror: anem perdent 4-0 i la partida de Gauto està clarament perduda, amb peça de menys. La resta, pinta malament, almenys per Pinilla i Gallardo (amb peó de menys) i per Montilla, al primer tauler que, segons ens va comentar després, va tenir certes oportunitats pero va acabar perdent. Amb un 5-0 al marcador, la cosa comença a millorar, amb millor posició per Camille al tercer tauler, de Pinilla que es troba un regal del rival i de Jordi Bals que culmina amb èxit una posició una mica superior. Ens posem 5,5 a 3,5, per l’empat de Gallardo que no pot forçar amb peó de menys i accepta les taules que donen la victòria a l’Espiga. La victòria de Pinilla, deixa un 5,5 a 4,5 al marcador amb regust amarg, ja que Gauto tenia un rival amb 100 punts menys d’ELO i Eugeni, Tere i Kirian, van perdre tots tres, quan una victòria d’un dels tres, hagués estat més que factible.
Final de temporada, a l’espera de la ronda de tràmit de la setmana vinent i amb la sensació que hem deixat escapar una oportunitat única, havent guanyat l’Agustí i empatat amb l’Aragonés, dos dels equips més forts del grup. Ens ha faltat sort i encert, per haver arribat al final amb opcions, però almenys no patim com altres anys a la darrera ronda per la permanència.

 

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

 

La Lira “F” 0 – 4 Mollet “C”

No, no va ser fàcil, al menys per Pous i Cano. En 7 minuts Caro i en 15 minuts Baillés, van posar un 0-2 contra rivals que van donar facilitats. Vuit jugades i mat en el cas de Ramón i 10 jugades i mat en el cas de Sergi, feien pensar que a les 10,30 estariem a Les Corts donant suport a l’equip B. Qui podia imaginar el que passaria! Jugant fins les 12 del migdia, en qué Pous va arrodonir el 0-4 en un matx contra un equip clarament inferior i que ens va permetre sumar els punts necessaris per continuar líders i aspirar a pujar de categoria a la darrera jornada. Per la seva part, Cano, va guanyar una partida que es va complicar tot solet deixant-se clavar un cavall que va acabar perdent. Va recuperar la peça i va aconseguir, després de molt esforç, i complicant-se la vida bastant, guanyar la partida abans que Pous, ja que semblava que feien competició a veure qui trigava més a guanyar.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

Caldes de Montbui 0-4 Mollet “D”

Victòria a domicili del Mollet “D” que es va trobar amb una vacant al Caldes “C” i que va fer que Manel Vicene quedés lliure en el minut 1 per veure jugar als seus companys. Victòries molt treballades de Santi Bertran, Helena Ruiz i Josep Colominas que donen una nova, i estimulant, victòria al Mollet “D” que ha fet una magnífica temporada, malgrat les dificultats en alguna ronda per fer l’equip.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

Cerdanyola del Vallès Sub12 2-2 Mollet Sub12

Una malaltia de darrera hora ens va impedir anar amb l’equip al complet i, amb tres jugadors, vam aconseguir empatar un matx desigual des del primer moment per jugar amb un menys. Victòries als dos primers taulers, d’Àlex Martinez i Joan Sol i derrota d’Asier Delgado al tercer. Un resultat positiu, tenint en compte les circumstàncies del matx.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

IMG_0874 IMG_0875 IMG_0877 IMG_0878 IMG_0879 IMG_0880 IMG_0881 IMG_0888

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies