El Club d’Escacs Mollet fa 85 anys


“El diumenge 12 d’abril de 1931, dos dies abans de la proclamació de la II República, es constitueix la Penya d’Escacs Mollet.”

85 anys després, tal com relata el Llibre commemoratiu editat amb motiu del 75è aniversari, l’any 2006, el Club d’Escacs Mollet es troba en plena forma i té una oportunitat històrica de guanyar, per primer cop a la història, el campionat absolut de Catalunya per equips, la Lliga catalana de Divisió d’honor.

Feu click aquí per accedir a l’apartat històric de la web del club.

club escacs mollet

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies