Bachmann segon al Magistral de Barcelona empatat amb Morozevich


El gran mestre Axel Bachmann va finalitzar segon classificat al torneig tancat magistral Ciutat de Barcelona que es va disputar del 4 al 8 de novembre a la seu de la Federació Catalana d’escacs. Bachmann, que partia com quart del rànquing darrere de Morozevich, Baloch i Grigoryan, va entaular les 4 primeres partides, amb certa fortuna en la partida contra Narciso, i ens va regalar una de les millors partides que ha disputat recentment. Morozevich, que va a arribar a número 2 del món, és actualment el 44 del rànquing mundial de jugadors en actiu.

Aquí teniu enllaç a la web del Paraguai, Ajedrez encarnaceno on narren la victòria de Bachmann i teniu la partida en visor per gaudir-la. Feu click AQUÍ

Enllaç a la Federació Catalana d’Escacs fent click AQUÍ

Axel ha tornat avui dilluns al seu país i tornarà a Catalunya al gener per disputar la lliga amb el nostre club.

Felicitats, mestre.

El gran maestro Axel Bachmann finalizó segundo clasificado en el torneo cerrado magistral Ciutat de Barcelona que se disputó del 4 al 8 de noviembre a la sede de la Federación Catalana de ajedrez. Bachmann, que partía como cuarto del ranking detrás de Morozevich, Baloch y Grigoryan, entabló las 4 primeras partidas, con cierta fortuna en la partida contra Narciso, y nos regaló una de las mejores partidas que ha disputado recientemente. Morozevich, que va a llegar a número 2 del mundo, es actualmente el 44 del ranking mundial de jugadores en activo.

Aquí tenéis enlace en la web de Paraguay Ajedrez *encarnaceno donde narran la victoria de Bachmann y tenéis la partida en visor para disfrutarla. Haced click AQUÍ

Axel ha vuelto hoy lunes a su país y volverá a Catalunya en enero para disputar la liga con nuestro club.

Enlace a la página web de la Federación Catalana de ajedrez haciendo click AQUÍ

Felicidades, maestro.

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies