Reelecció de la Junta directiva del Club d’Escacs Mollet


Un cop finalitzat el procés electoral seguint el procediment marcat als Estatuts de l’entitat, i davant la candidatura única que va presentar el president actual de l’entitat, Ramón Caro i la totalitat de la seva junta directiva amb Ricard Morros, Marçal Abadía, Antoni Pous, Josep Antoni Pinilla, Marc Navarro i Ricard Baillés, la Junta electoral del club ha proclamat la candidatura  com guanyadora i, per tant, Ramón Caro i la seva junta presidiran el club durant els propers 6 anys amb la vocació de consolidar encara més un club que va néixer al 1931 com Penya d’Escacs Mollet i que, durant aquests quasi 84 anys d’història és el referent a la comarca del Vallès Oriental, com únic club militant a la Divisió d’honor, màxima categoria dels escacs catalans i amb vocació de créixer i continuar obert a tothom que desitgi practicar escacs a la localitat.

Gràcies a tots els socis i sòcies per la vostra confiança.

La Junta

CEMpetit

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies