El Mestre Internacional Leonardo Valdés fitxa pel club


El Club d’escacs Mollet ha incorporat a la seva disciplina a l’actual número 2 de Costa Rica, el mestre internacional Leonardo Valdés. Resident a Barcelona des de fa dos anys, Valdés ha disputat les darreres dos lligues catalanes amb el club d’escacs Foment Martinenc. El jugador, disputarà la Lliga Catalana de Divisió d’Honor amb el club molletà que va ascendir per primer cop a la història, el passat 23 de març.

Amb aquest gran reforç i els ja comunicats dels grans mestres internacionals Axel Bachmann i Daniele Vocaturo, així com amb els jugadors de la formació base que va aconseguir l’ascens, el Club d’Escacs Mollet espera afrontar amb plenes garantíes la temporada a Divisió d’Honor del seu primer equip, que començarà al gener de 2015.

_________________________________________________________________________________________

El Club de Ajedrez Mollet ha incorporado a su disciplina al actual número 2 de Costa Rica, el maestro internacional Leonardo Valdés. Residente en Barcelona desde hace dos años, Valdés ha disputado las últimas dos ligas catalanas con el Foment Martinenc . El jugador, disputará la Liga Catalana de División de Honor con el club molletense que ascendió por primera vez en la historia , el pasado 23 de marzo .

Con este gran refuerzo y los ya comunicados de los grandes maestros internacionales Axel Bachmann y Daniele Vocaturo, así como con los jugadores de la formación base que logró el ascenso, el Club de Ajedrez Mollet espera afrontar con plenas garantías la temporada en División de Honor de su primer equipo, que comenzará en enero de 2015 .

valdes

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies