El Gran Mestre internacional Axel Bachmann fitxa pel club


El Club d’escacs Mollet ha incorporat a la seva disciplina a un dels millors jugadors d’Amèrica, número 1 actual de Paraguay i actual 119 del mòn a la llista de la Federació Internacional d’Escacs (FIDE). El fort jugador de 24 anys, Axel Bachmann, i amb títol de Gran Mestre internacional, jugarà la Lliga Catalana de Divisió d’Honor amb el club molletà que va ascendir per primer cop a la història, el passat 23 de març.

Bachmann es l’actual campió Iberoamericà 2014 i en els darrers mesos ha jugat diversos torneigs a Europa amb un palmarés impressionant:

  • Campió del V Iberoamericà individual absolut 2014
  • Campió del Iasi Open a Rumania (2014).
  • Vice-Campió del 33th Zalakaros Chess Festival (2014).
  • Campió en el Open Internacional Capelle-la Grande (França) 2014.
  • Campió del Tercer Grand Europe Open Golden Sands 2014 (Varna), Bulgària.

Amb aquest grandíssim reforç i d’altres previstos, així com amb els jugadors de la formació base que va aconseguir l’ascens, el Club d’Escacs Mollet espera afrontar amb plenes garantíes la temporada a Divisió d’Honor del seu primer equip, que començarà al gener de 2015.

________________________________________________________________________________

El Club de Ajedrez Mollet ha incorporado a su disciplina a uno de los mejores jugadores de América, número 1 actual de Paraguay y actual 119 del mundo en la lista de la Federación Internacional de Ajedrez (FIDE). El fuerte jugador de 24 años, Axel Bachmann, y con título de Gran Maestro Internacional, jugará la Liga Catalana de División de Honor con el club molletense que ascendió por primera vez en la historia, el pasado 23 de marzo.

Bachmann es el actual campeón Iberoamericano 2014 y en los últimos meses ha jugado varios torneos en Europa con un palmarés impresionante:

Campeón del V Iberoamericano individual absoluto 2014
Campeón del Iasi Open en Rumania (2014).
Vice-Campeón del 33th Zalakaros Chess Festival (2014).
Campeón en el Open Internacional Capelle-la Grande (Francia) 2014.
Campeón del Tercer Grand Europe Open Golden Sands 2014 (Varna), Bulgaria.

Con este grandísimo refuerzo y de otros previstos, así como con los jugadores de la formación base que logró el ascenso, el Club de Ajedrez Mollet espera afrontar con plenas garantías la temporada en División de Honor de su primer equipo, que comenzará en enero de 2015.

 

 

axel

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies