Simultànies d’escacs a la Festa Major


Dissabte 16 d’agost a les 10,30 s’han disputat les ja tradicionals simultànies d’escacs a la Rambla Balmes amb una agradable temperatura (i mirant al cel per si la pluja feia acte de presència)

Aquest any, agafant el relleu d’altres il·lustres jugadors com el Gran Mestre Internacional Viktor Moskalenko, el Mestre Internacional Luis Rojas o el Mestre Català Mariano Mayans, ens ha visitat el Mestre Internacional de Costa Rica, jugador del Foment Martinenc de Barcelona i número dos del seu país, Leonardo Valdés. Just després de participar a l’Olimpiada d’escacs 2014 a Trömso, Valdés ha passat per Mollet, on s’ha enfrontat a tothom que ha desitjat disputar una partida amb ell, amb el balanç de 24 victòries i un sol empat. Les taules les ha aconseguit el jugador del club, Javier Morais.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies