40 Obert Internacional d’Escacs Ciutat de Badalona


Del 2 al 10 d’agost de 2014 es va disputar una nova edició del tradicional, i agradable, Open Internacional d’Escacs Ciutat de Badalona, organitzat pels incansables amics del Club d’escacs Sant Josep.

Per part del Club d’Escacs Mollet, un únic participant, Ramón Caro, que va intentar millorar el seu joc, sense massa sort a la darrera ronda, que li donava opció a premi, com ja li va passar a Barberà. La darrera partida, es decisiva normalment i, en els darrers 2 torneigs, no li ha estat favorable al nostre company. Al final, 5 punts de 9, i el regust d’haver pogut aconseguir quelcom mes.

Molt bona organització i arbitratge i un ambient de joc excel·lent.

Classificació i resultats AQUÍ

sant jose

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies