Sorteig provisional finals Catalanes del per equips.


A les 19 hores s’ha dut a terme el sorteig de la primera ronda de les finals del Campionat de Catalunya per equips, on el Mollet “B” se las veurà amb el Ponts (Lleida). El sorteig de l’ONCE de demà dimarts 9/4/2013 determinarà si l’encontre es jugarà a Mollet (si el número premiat termina en nombre senar, o a Ponts si el nombre es parell.

http://www.escacs.cat/web/novetats/1179

Els equips que són considerats senars jugaran com a locals si el sorteig de la ONCE del dia 9 d’abril de 2013 es un número senar.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies