Assemblea extraordinària del 6 d’abril de 2013


Dissabte 6 d’abril a les 16,30 hores es va celebrar una de les assembles més nombroses de l’història del Club d’Escacs Mollet, amb l’assistència d’un mínim de 35 socis, així com alguns pares de socis menors d’edat i l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, convidat per la Junta Directiva per l’importància dels temes a tractar.

El contingut complert de l’assemblea serà enviat només als socis de l’entitat amb tots els detalls, pero cal destacar el suport de l’alcalde i, conseqüentment, de l’Ajuntament de Mollet del Vallès al Club d’Escacs Mollet i a la seva Junta directiva per la feina desenvolupada en els darrers anys que ens ha portat a ocupar un lloc capdavanter en els escacs catalans i a ser una entitat amb una bona imatge i projecció social i esportiva a la localitat de Mollet, a la comarca i a Catalunya. L’assemblea va votar, per majoria, concedir l’estatus de soci d’honor de l’entitat a Josep Monràs.

L’ordre del dia es va desenvolupar amb normalitat, i 8 socis peticionaris van poder exposar sense apuros de temps, i ocupant bona part de l’assemblea, els seus plantejaments, dubtes i pensaments sobre aspectes de les classes a les escoles que, la Junta i, específicament, el president de l’entitat, Francesc Fernàndez Lozano, van aclarir, satisfactòriament pels comentaris dels socis presents, i per la votació que es va dur a terme per valorar i decidir la posició del club en aquest aspecte. La votació va ser clara i va determinar la postura dels socis i, per tant, del club en aquest aspecte. A la propera assemblea ordinària es debatrà, democràticament, la postura i les actuacions de futur en aquest i altres temes.

Francesc Fernández va anunciar públicament la seva renùncia irrevocable com president de l’entitat, per cansament personal i final de cicle, havent complert els objectius esportius i socials que s’havia marcat i volia passar a ser un soci més de club. L’Assemblea va acceptar la seva decisió i va ratificar el vicepresident primer de l’entitat, com a nou president, segons els estatuts del club, Josep Salinas i Alcàzar. En paral.lel, l’Assemblea va ratificar els nomenaments de vicepresident primer en la persona de Ramón Caro i Martínez i de vicepresident segon en la persona de Ricard Morros, així com d’Antoni Pous i Garriga com nou vocal.

El nou vicepresident, Ramón Caro, va exposar breument els trets generals del model de club de futur que la junta volia sotmetre als socis, en els àmbits esportiu, social i formatiu, i no va haver cap comentari en contra ni apunt, per la qual cosa, i amb el beneplàcit de l’assemblea, i amb el lògic control a cada assemblea ordinària a nivell pressupostari i d’activitats, es continuarà duent a terme, per mantenir i procurar incrementar el potencial a tots els nivells de la nostra entitat.

Finalment, i després de 4 hores d’intensa assemblea, amb moments de tensió, pero sempre amb respecte i amb el màxim interés de tots els participants en buscar el millor pel futur del club, es va donar per finalitzada passades les 20,30 hores.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies