Simultànies a Sentmenat


El passat dissabte 1 de setembre, a partir de les 10 del matí i fins passada la 1 del migdia, el Mestre català Ricard Morros va jugar una tanda de partides simultànies contra tot aquell que es va atrevir a posar-se davant el taulell. Tot i començar amb algún taulell buit, la cosa es va anar animant i, al final, hi havia gent esperant per jugar i, finalment, molts no van jugar contra Ricard degut a la elevada demanda i l’animació que es va generar.

Berta i Sara Fernández, Gerard Morros, Paco Fernández i Ramón Caro van fer costat, amb les seves respectives famílies al nostre company que només va cedir 2 taules, una contra un desconegut jugador (en la seva segona partida contra Ricard) i Ramón Caro en la única (i llarga) partida.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies