Circuit Mollet 2011/2012 Sots-14


Crònica d’en Marçal Abadía.

El divendres 5 de novembre de 2011 es disputà la segona jornada del Circuit Mollet 2011/2012 sots-14 a un torneig de cinc rondes a 5 minuts a finish. Es presenten un total de 21 jugadors de la cantera del nostre Club.

En aquesta jornada ha quedat un únic jugador invicte i, per tant ha estat el guanyador. En Joan Caro Garre ha cedit únicament unes taules i guanyat les ràpides per segona jornada consecutiva; seguit de prop de l’Alex Valero Canovas i de l’Arnau Navarro Lièbana que pateixen una derrota i, per tant acaben amb quatre punts. La quarta jornada de ràpides es celebrarà el divendres 18 de novembre de 2011 a les 20:00 hores.

Classificació del circuit AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies