2òn Torneig Obert d’Escacs del Cabrerès “Memorial Isidre Ortega”


Aquest diumenge dia 24 de juliol s’ha jugat el 2òn Torneig Obert d’Escacs del Cabrerès “Memorial Isidre Ortega” a la vila osonenca de Santa Maria de Corcó. Es tracta d’un torneig que s’ha disputat a la cooperativa de l’Esquirol a vuit rondes amb un ritme de 12’ +5” amb un bon ambient escaquístic. Hi han participar 41 jugadors, entre ells tres Mestres Catalans i un Mestre FIDE. Del nostre club hi ha participat en Pere Garriga Cazorla que ha fet un molt bon torneig quedant segon de la general empatat amb el primer, el mestre Català del Sant Andreu Sergi Obon, amb 6.5 punts.

Classificació final:  AQUÍ

Crònica AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies