Ràpides de Festa Major de Parets


Ràpides de Festa Major de Parets(a Mollet s’ha menjat força pernil aquests dies…).

El passat dia 10 de juliol va tenir lloc el tradicional torneig de ràpides de Festa Major de Parets organitzat pel club de la població veïna. Gran èxit de participació en una cita cada vegada més popular on hi van participar quatre jugadors del nostre Club, Cristian Fernández, Pere Garriga Cazorla , Ricard Vega i Pere Garriga Solé.

Destacat paper d’en Cristian que va quedar primer de la general emportant-se un pernil. En Pere Jr. també va tenir una bona actuació i va ser el primer sub-16 que també es va endur un pernil de premi (val a dir que força bo, el pernil). Per la seva part en Ricard i en Pere Garriga Sr. van acabar amb tres punts.

Classificació i crònica que han fet els amics de la Paretana AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies