Per equips 2010 – Acaba la fase regular


Hora de fer balanç després de la finalització de la temporada regular. L'alegria l'ha donat el Mollet D, que puja directament a segona després d'avançar al Vic B per dos punts en el desempat del SB, gairebé impossible un final tan ajustat tenint en compte que la puntuació és olímpica. L'estratègia de reforçar el D ha donat les seus fruits i els jugadors que l'han reforçat han donat la talla. L'any que vé tindrem 3 equips a segona i a banda el D jugarà les fases finals. Malauradament el Mollet B no ha pogut finalitzar la temporada tan bé com la va començar, circumstància que té el seu origen a la retirada incomprensible de dos jugadors importants que han fet que el B no hagi pogut mantenir el nivell. De totes formes gran temporada del Mollet B tenint en compte les circumstàncies. El Mollet C va fer els deures a principi de temporada, cosa que ha ajudat i molt a l'ascens del D.

Menció especial pel sub-12, que jugarà les fases finals. Els altres dos equips de tercera hancomplit també el seu paper de dinamitzadors del club.

Per últim, i no menys important, el primer equip s'ha quedat a les portes de l'ascens automàtic, cosa que fa veure la dificultat de la categoria, on un minim error en una partida pot costar un punt vital. De totes formes, tots confiem en la promoció del A, que ben segur ho donarà tot per tenir l'equip a segona.Les mirades estaran ara posades a la fase d'ascens.

 

Aprofito per anunciar que l'any que vé no seguiré com a membre de la junta per motius personals. Han sigut uns anys molt agradables on he tingut l'oportunitat de treballar pel club, estic segur que el 2011 donarà molts èxits als nostres jugadors, i espero poder-ho veure des de la distància.

Joan Cifre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies