FESTIVAL D’ESCACS DAVID GARCIA ILUNDAIN 2009 “MEMORIAL ADJUTORI MAS” ESCACS DE BASE


Aquest dissabte dia 19 de desembre s’ha celebrat a les cotxeres de Sants el VII FESTIVAL D'ESCACS DAVID GARCIA ILUNDAIN 2009 "MEMORIAL ADJUTORI MAS" ESCACS DE BASE on hi han participat més de 330 escaquistes per categories sub-8, sub-10, sub-12, sub-14, i els sub-16 i sub-20 que aquesta vegada s’han integrat en un sol grup. Es tracta d’una cita clàssica molt concorreguda que aplega una part representativa de les noves promocions d’escaquistes catalans.

 

Del nostre Club hi han participat en categoria sub-12 Gerard Morros i Pere Garriga, en categoria sub-14 Jordi Bals, i Cristian Fernández en la categoria sub-20. Tots els jugadors han passat un dia molt agradable juntament amb pares i amics, incloent-hi un dinar molt amè.

 

Pel que fa als resultats, cal considerar-los com a molt bons tenint en compte l’elevada competitivitat existent ja que hi participen la majoria dels millors jugadors de Catalunya. D’un total de vuit rondes, disputades al ritme de 15’ + 5’’, en Jordi a la categoria sub-14 ha fet 5 punts, i en Cristian també 5 punts en la categoria sub-20. En la categoria sub-12, on participaven els jugadors més joves del nostre Club, en Gerard Morros ha fet 2 punts, incloent-hi una victòria sobre un rival de més de 1800 d’ELO i molt més experimentat, la qual cosa li ha servit per adquirir experiència en aquests tipus de competicions, i en Pere Garriga ha fet 6.5 punts quedant tercer, sent l’únic jugador que ha guanyat al campió i ha fet taules amb el segon classificat, dos dels millors jugadors de Catalunya de la seva edat.

 

Sub 12 http://chess-results.com/tnr28356.aspx?art=1&lan=1&m=-1&wi=1000

 

Sub 14 http://chess-results.com/tnr28357.aspx?art=1&lan=1&m=-1&wi=1000

<http://chess-results.com/tnr28357.aspx?art=1&lan=1&m=-1&wi=1000>

 

Sub 20 http://chess-results.com/tnr28358.aspx?art=1&lan=1&m=-1&wi=1000

 

ilundain2.jpgilundain1.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies