I TORNEIG DE PARTIDES RÀPIDES “CERDANYOLA AMB LA MARATO DE TV3


El passat diumenge dia 13, a les 11 hores del matí es va celebrar el  I TORNEIG DE PARTIDES RÀPIDES  "CERDANYOLA AMB LA MARATO DE TV3 " que aquest any anava destinat a recaptar fons per les malalties minoritaries comunes.
El torneig va arreplegar més de 80 participants, entre els del torneig principal i el "amateur" on la gent gran que està aprenent escacs va gaudir en una sala apart d'una jornada molt dinàmica. En la categoria competitiva, el Club Escacs Mollet va ser el club que més participants va aportar, un total de 8, apart del club organitzador, la Penya d'Escacs Cerdanyola. Es van jugar només 6 rondes pel retrás acumulat al principi i durant les rondes que s'anaven jugant.
L'ELO mitjà del torneig estava per sobre de 1850 i 7 dels participants superaven el 2000, 8 estaven entre 1800 i 1900 i la resta per sota de 1800. Mollet aportava 5 jugadors dels nostres petits: Pere Garriga Jr., Joan Caro, Ferran i Jofre Junyent i Arnau Navarro que van fer un bon paper. Pels seniors, Pere Garriga Soler i Ramón Caro van cuidar dels nostres nens, junt amb els pares dels nens participants, en un ambient festiu, lúdic i per una bona causa. Ramón Caro va aconseguir 3 punts, perdent les 3 partides amb rivals d'ELO molt superior. Pere Garriga Jr., el nostre jugador local participant amb més ELO,  va fer un magnífic paper  jugant amb rivals de nivell.

En resum, bonica jornada d'escacs per un diumenge solidari.

http://chess-results.com/tnr28243.aspx?art=1&lan=2&m=-1&wi=1000

Ramón Caro

foto.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies