XXVII Open Internacional d’Andorra


 Avui diumenge dia 26 de juliol ha finalitzat el XXVII Open Internacional d’Andorra, en el qual han participat dos jugadors del CE Mollet, Ricard i Gerard Morros. 

 

Ricard Morros ha finalitzat amb 5,5/9 , guanyant la darrera partida al jove talent Imar Talló després de més de 5 hores de joc. Gerard Morros s’ha estrenat a un Open d’aquesta categoria i ha donat un molt bon pas en quant a la seva capacitat de concentració, el que segur li valdrà com  una gran experiència en els propers campionats. 

 

La conjugació de natura-hotel-escacs és a Andorra una molt bona opció per fer vacances, i potser l’any vinent la família Morros no serà la única del CE Mollet que gaudirà de l’encant de l’Open d’Andorra… 

 

Vegeu classificació final al link:

http://chess-results.com/tnr23864.aspx?art=4&lan=2&m=-1&wi=1000

 

andorra2009_2.jpg

 

 andorra2009_3.jpg

andorra2009_1.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies