Ràpides de Sant Andreu de LLavaneres i Esparreguera


Aquest dissabte dia 18 de juliol han tingut lloc dos campionats de partides ràpides a les que han assistit tres jugadors del nostre club, Pere Garriga Jr., Jordi Arnau Montañà i Pere Garriga fent un bon paper en la classificació final. El primer d’aquests torneigs ha estat el de ràpides de Festa Major de Llavaneres 2009 que s’ha celebrat a Sant Andreu de Llavaneres al matí i on hi han participat 65 escaquistes, majoritàriament de les poblacions costaneres però també d’altres indrets. En Pere Garriga Jr. amb 5 punts de 9 partides, ha obtingut el trofeu com a segon de la categoria sub-16 per desempat.

 

A la tarda, a Esparreguera, s’ha celebrat el torneig de ràpides de Festa Major 2009 on hi ha hagut 54 participants amb un grup de jugadors força potent encapçalant el rànking inicial. Cal destacar la bona actuació dels jugadors del nostre club, en particular del Pere Garriga Jr. que ha guanyat el trofeu al millor del tram d’ELO menor de 1900, quedant 9è de la general pel davant de jugadors amb molt més ELO.

 

Podeu veure les classificacions finals dels dos torneigs als següents

enllaços:

 

Sant Andreu de Llavaneres:

http://chess-results.com/tnr23848.aspx?art=1&lan=1&m=-1&wi=1000

<http://chess-results.com/tnr23848.aspx?art=1&lan=1&m=-1&wi=1000>

Esparraguera:

http://www.ajedreznd.com/2009/espafesta.html

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies