RONDES 1 i 2. COMARCALS ESCOLARS


 

Aquest dissabte dia 17 de gener de 2009 s’han iniciat els campionats comarcals d’escacs, a la Sala de Llinars. Mollet ha presentat 37 jugadors, essent la població amb més jugadors al torneig, que enguany classifica directament per les finals de Catalunya a l’hotel Palas de Salou.  

 

Com en d’altres ocasions s’han repetit escenes de pares dient les jugades als seus fills, el que ha provocat la indignació de molts dels pares dels nostres jugadors. Les protestes les hem elevat al Director del Torneig, perquè a partir de la propera ronda els pares siguin desallotjats de la sala de joc transcorreguts uns minuts perquè puguin fer unes fotos. Aquesta lamentable situació es produeix des de l’aparició de l’ésser humà sobre la faç de la terra i sembla que mai podrà ser erradicada… 

 

D’altra banda, els nostres més joves jugadors van patir molt ja que el campionat és homologat i obliga a apuntar les jugades, cosa que se’ls haurà d’ensenyar urgentment. També, destacar que els molletans més veterans SUB14 i SUB16 ja juguen amb la tranquil·litat necessària per no fer errors no forçats, i que els més petits SUB12, SUB10 i SUB8, encara són unes verdaderes “bales” i per tant, haurem de fer grans esforços per tal que es relaxin i juguin més lentament. 

 

En general el dia ha estat molt positiu.  

 

A la categoria JUVENIL no s’ha disputat cap partida i s’iniciarà la competició la propera setmana. 

 

A la categoria SUB16 els nostres han fet un bon inici de campionat. Carles Cuesta (1/1), Cristian Fernández (1/1), Kiriam Vicente (1/1), Javier Amores (1/1), Sergi Vázquez (0/1) i Òscar Membrive (0/1), que s’estrena en competició. 

 

A la categoria SUB 14  Jordi Bals (1/1) i Eric Colomé(1/1) han guanyat, però Ian Rodríguez (0/1) i Ivan Serrano (0/1), que s’estrena en competició, han perdut. 

 

A la categoria SUB12 Pere Garriga és el que més punts porta (1,5/2) encara que segueix corrent massa i haurà de relaxar-se. Jordi Arnau Montañà (1/2), Albert Musach (1/2), Raül Reyes (1/2), Jaume Martínez (0/2),  Núria Monge (0/2) i Paula Caro (0/2). 

 

A la categoria SUB10 molts dels nostres jugadors han jugat la seva primera partida oficial. David Gutiérrez (2/2), Adrià Domènech (2/2), Pol Becerra (1,5/2), Albert Izquierdo (1/2), Joan Mas (1/2), Samuel Manresa (1/2), Ferran Junyent (1/2), Arnau Navarro (1/2), Joan Caro (1/2), David Corella (1/2), Pol Esteve (1/2), Marc Cifone (1/2), Sergi Izquierdo (0,5/2), Eric Fernández (0/2), Shelia Fernández (0/2), Ramon Ribas (0/2), Pau Salinas (1/2), Daniel Sánchez (0/2). 

 

A la categoria SUB8, les nostres representats, Clara Musach (0/1) i Maria Urgell Andújar (1/1) s’han estrenat en un campionat oficial.

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies