Open Internacional de Sants Hostafrancs i la Bordeta


Aquest diumenge ha finalitzat el maratonià Open de Sants, (10 rondes) amb rècord de participació…506 jugadors!!! Al ritme que porta aquest torneig l'any vinent hauran de fer 11 rondes o tallar per trams d'ELO…

 Entre aquests cinc-cents jugadors dos membres del CEM amb ganes de patir: Josep Antoni Pinilla i l'incansable Ricard Vega, el qual és sense cap mena de dubte el jugador més actiu del nostre club, superant a Jordi Bals i Carles Cuesta, que no és fàcil. 

Al següent link podeu veure la classificació final http://www.cotxeres.org/open/open2007/ClassGrupA

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies