Classes d’Escacs Organitzades pel CEM


EL Club d'Escacs Mollet organitza classes d'escacs per a nens i joves en dos marcs diferents: a les escoles de la ciutat de Mollet, com activitat extraescolar, i també al mateix club d'escacs, com activitat complementària i de perfeccionament.

panfletillo cat.jpgPer l'assistència dels nens a les classes extraescolars de la vostra escola, poseu-vos en contacte amb l'AMPA. A través d'ells organitzarem els horaris i els grups de nens. Podeu completar la informació llequint aquest fulletó.

 

 

 

 

escut.pngPer l'assistència dels nens i joves a les classes organitzades directament al club, podeu visitar aquesta pàgina, on s'expliquen els horaris i podeu omplir el formulari de preinscripció. També podeu consultar la llista d'inscrits aquí.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies