XV TORNEIG INTNAL. OPEN D’ESCACS VILA DE MONTCADA 2007


Els tres jugadors més actius del CEM (Ricard Vega, Carles Cuesta i Jordi Bals) han disputat l'Open Internacional de Montcada.

Durant les nou rondes disputades he observat com a les nostres joves promeses se’ls acabaven les piles una vegada arribaven al final de la partida… la qual cosa és normal si tenim present que el Carles i el Jordi han disputat 43 partides oficials a la darrera llista d'ELO, i dels 7.000 jugadors federats a Catalunya només 30 els han superat en nombre de partides jugades.

Per tant, us desitjo unes bones vacances, a descansar, i si teniu temps no deixeu de mirar finals…

La seva classificació final ha estat:

32   Bals Hernandez Jordi U16 1700 ESP 0 0 Mollet 4,0

44

  Vega Masmitja Ricard   1700 ESP 1394 1462 Mollet 3,0
47   Cuesta Acero Carles U16 1760 ESP 0 0 Mollet 2,5

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies