Simultànies de D. Muñoz a Can Borrell


simuls_dmunoz_canborrell.jpgDins el marc de les festes de Can Borrell, el jugador del CEM David Muñoz es va prestar a col·laborar jugant una sessió de simultànies obertes a la participació de tothom. Vàren jugar 11 taulers, dels quals només un va guanyar la seva partida a David, i la resta vàren acabar amb victòria del David.

Les partides es vàren disputar entre les 11:30 i les 13 hores del dissabte 30 de juliol.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies