RECORD de participació a les Jornades d’Escacs Escolars


img_0016.jpgEls propers 28 d'abril i 5 de maig es disputaran  al Mercat Vell de Mollet els campionats escolars d'escacs.

A data d'avui s'han inscrit quasi 100 nens i nenes de les escoles: CEIP Sant Vicenç, CEIP Col·legis Nous, CEIP Montseny, CEIP Joan Abelló, CEIP Princesa Sofía, CEIP Sant Jordi, Escola Sant Gervasi, Col·legi Lestonac i Centre d'Estudis Mollet; i dels instituts: IES Gallecs, IES Vicenç Plantada i IES Mollet.

 Com a complement del campionat escolar, jugadors del club disputaran partides simultànies per als nens i els acompanyants.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies