Cloenda de les classes del Mestre Marcelo Panelo


panelo.jpgLa darrera classe del Mestre Internacional Marcelo Panelo ha finalitzat amb un piscolabis amb l'agraïment de tots els participants en aquest curs al que, sens dubte, ha estat el millor mestre que ha donat classes al Club Escacs Mollet. Tots hem gaudit i hem après d'un mestre que ha demostrat que els escacs no són difícils ni inaccessibles.

D'altra banda s'ha de destacar que tots els que hem participat a les classes hem fet els impossibles per no faltar-hi, la qual cosa és argument ineludible de la qualitat i el saber fer del mestre Panelo.

 En nom de tots, gràcies Marcelo.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies