Final territorial dels Jocs Esportius Escolars


La Final Territorial d'Escacs dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya es celebra a Calldetenes. La final consta de 8 rondes que es disputaran el: dissabte 3 de març les 3 primeres rondes; dissabte 10 de març les 3 rondes següents i el dissabte 17 de març les 2 últimes rondes, la cloenda i el lliurament de premis. Aquest dissabte ha començat el campionat amb la participació de tres joves del nostre Cluc Escacs Mollet. Després de les tres primeres rondes, a la categoria infantil Pol López porta 2 punts i Pau Martin 2 punts, i a la categoria aleví Antoni Ruíz porta 3 punts i és lider!!!.

 http://www.flancderei.com/jeec07/territorial/CLAS.htm

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies