Final territorial de la FCDE


La Final Territorial d'Escacs de l Federació Catalana va començar el passat dissabte a Santa Coloma de Cervelló, i ja s’han disputat 5 rondes.  A la categoria infantil Carles Cuesta porta 2 ½ punts i a la categoria Aleví Jordi Bals 4 punts ( a ½ punt del lider!!) i Ian Rodríguez 3 punts. La propera setmana finalitza el campionat i tots tres encara tenen possibilitats de passar a la final de Catalunya… i anar a l’Hotel!!!

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies