Gerunda – Mollet


Quart desplaçament dels quatre que ens han tocat enguany per la lliga 2019. Després de Salou, Lleida i Figueres, ens tocava visitar als amics del Gerunda que ens havien visitat els dos anys anteriors.

El Gerunda és un club d’aquells que fan patxoca, no només per mantenir un equip per disputar per tercer any consecutiu la lliga a la màxima categoria, sinó pel seu gran treball amb els escacs de base i la seva cohesió social. Un club referent a Catalunya amb el que mantenim molt bona relació.

Però parlant d’escacs de competició, el nostre objectiu era anar a competir, i fer-ho el millor possible. Un cop a Girona constatem que l’alineació era la que esperàvem, sense gaire sorpreses. Per la nostra banda, com sempre diem, i així és, juguen els disponibles aquell dia. No tenim una plantilla àmplia i hem de fer miracles per completar l’equip, tot i que, aquest any, la nostra alineació ha estat bastant estable dins de les possibilitats.

El matx semblava una mica favorable als nostres interessos per potencial teòric, tot i qué el Gerunda és un equip compacte i, per darrera, ens podia donar un ensurt, igual que en els dos primers taulers, on s’enfrontaven quatre grans mestres entre sí, els dos locals i els dos nostres.

La veritat és que el matx va transcòrrer molt millor del que ens pensàvem, ja que les partides es van posar de cara a mitja tarda i els resultats van anar caient del nostre cantó. Menció especial a les partides de Leo Krysa, Tomàs Sosa, Pere Garriga, Cristian Fernández i Ricard Morros, sense desmerèixer cap altra.

Agraïr l’acollida dels amics del Gerunda i reiterar el nostre sincer desig de que ens trobem l’any vinent a la màxima categoría dels escacs catalans.

El resultat final de 2 a 8 va reflectir el que va succeïr als taulers i, honradament, va fer justícia a com van anar les partides. Potser alguna va caure del nostre bàndol de manera una mica mes inesperada, peró es va dominar el matx de principi a final.

Amb 6 punts de 6 possibles, som l’únic club dels 16 de Divisió d’Honor amb ple de victòries. Això, no ens ho treu ja ningú.


Acte de l’encontre fent click AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies