Figueres – Mollet


Quarta jornada de la lliga catalana de Divisió d’Honor, i quarta victòria, la tercera a domicili. Amb un calendari força complicat, amb tres desplaçaments en les quatre primeres jornades (Salou, Lleida i, aquesta setmana, Figueres).

Sobre el paper, matx força igualat amb avantatge pel Club d’Escacs Mollet a 6 dels 10 taulers, i amb tot per decidir.

Inici del matx amb taules ràpides de Ricard Morros. Li van demanar i, el nostre company, amb molt bon criteri com que va arribar tard per raons personals de darrera hora, va acceptar abans d’entrar en problemes de temps en el mig joc i el final de la partida.

Gràcies a la seva ràpida finalització de la partida, Ricard va anar fent crònica del matx pel grup de whatsapp, permetent-me en tot moment saber com anava la cosa per terres gironines.

A les 18,30 hores semblava que estaven millor Sosa, Garriga, Ríos, Cristian i Tilsia. Igualada la partida de Krysa, lleugerament pitjor Esteban, amb algun problema Guillem i també una mica pitjor Paco.

En aquell moment, el nostre “pitoniso” particular es mullava i em deia que veia 4 punts en els taulers 2 a 5 i que Guillem perdria quasi segur.

Esteban una mica millor i Ríos entrava en complicacions.

Efectivament, a les 18,57 hores, Guillem perdia i el Figueres s’avançava 1,5 a 0,5 en el marcador. El resultat durava només 4 minuts, ja que Krysa signava taules i el 2 a 1 pujava al marcador. A les 19,08 hores, Pere Garriga guanyava i posava l’empat a 2 que va durar fins a les 19,29 hores en què Cristian posava el 2 a 3 al marcador. Ja no tornaríem a perdre avantatge, ja que Tilsia guanyava i, a les 19,21 hores, el 2 a 4 posava coll avall el marcador, ja que Ríos i Sosa estaven molt bé i Paco semblava un defensa italià, amb un “catenaccio” (en paraules de Guillem) que presagiava taules. Efectivament, poc abans de les 20 hores, el 2,5 a 4,5 era un resultat fantàstic, atès com estaven les partides. La de Sosa semblava taules i les de Ríos i Cristian pintaven força bé. Esteban s’havia complicat força la vida i estava passant per problemes seriosos. A les 20 hores, Esteban deixava el marcador del Figueres en un 3,5 a 4,5 amb la pèrdua del seu punt, peró ja no es va moure. Les victòries, primer de Sosa, i després de Ríos, ens van donar una victòria molt treballada i ens deixa, una setmana més, líders del grup I de la Divisió d’honor.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies