Torneig de Nadal


Crònica a càrrec de Francesc Fernández Lozano.

Com cada any, el passat 15 de desembre, el Club Escacs Mollet i l’Escola d’Escacs Jaquememory han organitzat el tradicional torneig d’escacs de Nadal, en el que participen els alumnes de les escoles on Jaquememory imparteix classes, i també els alumnes del Club Escacs Mollet.

Enguany han participat quasi un centenar de nens i nenes, que durant el matí del dissabte dia 22 de desembre han disputat 5 rondes.  Han gaudit d’un matí d’escacs entre amics, on la classificació final no era important, però sí passar-s’ho bé.

Agrair als membres de la junta del Club d’Escacs Mollet, pares d’alumnes, i als monitors de la nostra escola la seva ajuda desinteressada en l’organització i arbitratge del torneig.

La nota negativa ha estat la conducta antiesportiva del responsable de Club d’Escacs Montornès, que va portar dos nens convidats que no acomplien amb els requisits del torneig, aprofitant-se de la nostra bona fe, i a qui mai més donarem l’opció de que els seus alumnes participin en les nostres activitats.

Galeria de fotos al Flickr del club fent click AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies