X Memorial Internacional Ezequiel Martín.


En el X Open Internacional. Memorial Ezequiel Martín han participat 108 jugadors i els tres primers classificats han empatat a 7,5 punts dels 9 possibles. Això ha fet que el podi s’hagi decidit pel desempat i que, finalment, ha estat el Mestre Internacional Filemón Cruz dels Tres Peons qui ha guanyat aquesta edició, cosa que fa que, en les deu edicions, no hagi repetit ningú com campió. El sots-campió ha estat el Mestre FIDE peruà Germán Gonzalo Quirhuayo Chumbe del club Peón Doblado i tercer el Gran Mestre mexicà José González Garcia del Sabadell.Els millors jugadors del Club d’Escacs Mollet han estat el Mestre Internacional Pere Garriga Cazorla i el Mestre FIDE Cristian Fernández Diaz amb 6,5 punts.

El V Open sub-16 de Mollet que es juga en paral·lel ha estat guanyat pel jugador Ricard Cano Rillo del Peona i Peó amb 7 punts. El segon i tercer classificats han estat jugadors sub-8, l’Alex Villa Tornero del Montornès i l’Ivan Planella Zavala  dels Tres Peons. El millor jugador del Club ha estat l’Erik Argemí Chinchilla.

El torneig d’aquest any ha suposat el record de participants totals, amb 123, superant els 122 de l’any 2016 i molt lluny dels 92 de la primera edició del 2008.

Agraïr als patrocinadors i col·laboradors del torneig qué ho fan possible any rere any: Diputació de Barcelona, Cartonajes Miralles i Opel Molletauto.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

Galeria de fotos al Flickr del club fent click AQUÍ

IMG_9256

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies