Torneig de Hasselbacken (Estocolm): una gran aventura.


Amb motiu del 150è aniversari del Club d’Escacs d’Estocolm, va tenir lloc un fortíssim torneig a la capital sueca d’Estocolm. Fins allà es van desplaçar cinc jugadors del Club d’Escacs Mollet per gaudir d’una magnífica combinació d’escacs, turisme i germanor. Feia més de 4 anys que Ricard Morros, Paco Fernández, Josep A. Pinilla i Ramón Caro estaven intentant fer coincidir les respectives agendes professionals i personals per anar a jugar un torneig a l’estranger però, per diferents motius, no havien trobat mai la conjunció ideal per fer-ho. Finalment, pel Nadal de 2015, després d’una recerca que van fer, van trobar un torneig a principis de maig, que reunia tots els ingredients: a una ciutat europea, que fos un torneig fort i amb molts jugadors i que permetés fer també turisme.

Un cop comprats els bitllets d’avió i reservat l’hotel, només quedava esperar a què arribés el dia 29 d’abril. Casualment, el nostre primer tauler, el gran mestre Axel Bachmann també s’havia inscrit al torneig, el que encara ho feia més atractiu, per la coincidència amb aquest gran jugador i millor persona.

Només dir que jugar un torneig a l’estranger és una gran experiència i que ho recomanem a tothom.
Durant el torneig, Ramón Caro va fer una crònica diària per la web Chess24.

Feu click per llegir les cròniques de les rondes respectives.
Ronda 1 feu click aquí

Ronda 2 feu click aquí

Ronda 3 feu click aquí

Ronda 4 feu click aquí

Ronda 5 feu click aquí

Ronda 6 feu click aquí

Ronda 7 feu clik aquí

Ronda 8 feu click aquí

Ronda 9 feu click aquí
Galería de fotografíes al Flickr del Club fent click AQUÍ

Enllaç a chess-results fent click AQUÍ

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies